Avaruusporo SukraM seikkailee

 

Pääosassa 

Avaruusporo SukraM seikkailee ystävineen avaruudessa pelastustehtävissä. Ryhmä on voittamaton, koska heidän ystävyytensä on luja ja taitonsa vailla vertaa. He ovat oikeudenmukaisia toimissaan eivätkä koskaan jätä ketään pulaan tai ryhmän ulkopuolelle.

SukraM
SukraM

SukraM

SukraM on pienestä porosta saakka lentänyt aluksia ja harjoitellut tiukkoja kaarroksia sekä sekä syöksyjä Lapissa revontulien keskellä. Hän on tunnettu urheudestaan, rohkeudestaan ja oikeudenmukaisuudestaan.
SukraM on ryhmän johtaja, johon kaikki luottavat. SukraMin lempiruoka on hänen äitinsä tekemä makaroonilaatikko (resepti löytyy tulossa olevalta reseptejä sivulta).

SukraMin lempilausahdus on: "Rohkeasti eteenpäin!".

Tuuti
Tuuti

Tuuti

Tuuti tarkkailee häntä pystyssä, toinen etujalka eteenpäin nostettuna. Hän rakastaa vainutehtäviä. Tuuti jäljittää pelastettavia eikä planeettojen tomut pysty sen tarkaa vainua hämään. Tuutin lempiruokaa on lohi.

Tuutin lempilausahdus on: "Hetkinen, sain vainun!".

Otso
Otso

Otso

Otso on ryhmän tekninen taitaja. Häntä parempaa keksijää on vaikea löytää. Otso pystyy rakentamaan ja korjaamaan laitteen kun laitteen. Otson keksinnöt ovat tunnettuja koko aurinkokunnassa.

Otson lempilausahdus on: "Hetkinen, sain idean!".


Lumi-Nalle

Lumi-Nallen lempi puuhaa on meditointi. Hän istuu hiljaa jalat ristissä keräten energiaa taikavoimilleen. Lumi-Nallen tehtävänä on tarvittaessakäyttää taikavoimiaan ryhmän suojelemiseen. Hänen taikavoimansa tunnetaan koko galaksissa. Lumi-Nallen lempiruoka on raejuusto ja suklaa. 

Lumi-Nallen lempilausahdus on: "Hetkinen, kutsun sisäisen voimani!".

Halle
Halle

Halle

Alusta ei voi jättää vartioimatta ja sen tehtävän on halunnut Halle. Halle huolehtii aluksen turvallisuudesta sekä hankkii tarvittaessa apuvoimia. Halle on aina iloinen ja onkin ryhmän hengenluoja. Hallen lempiruokaa on herkkujuoma, johon löydät reseptin tulevalta reseptit sivulta.

Hallen lempilausahdus on: "Yhdessä kyllä onnistumme!".

Pöllö
Pöllö

Pöllö

Pöllön tieto- ja komentokeskuksen sijaitsee planeetta Teak:ssa. Pöllö vastaanottaa avunpyyntöjä ja etsii tietoja, jotka hän välittää SukraMille. Pöllön tietokeskus on täynnä kirjoja. Siellä sijaitsee myös universumin tehokkain tietokone. Pöllö tarkkailee koko galaksia ja hänellä on runsaasti viisautta sekä tietoa siipien ulottuvilla. Pöllön lempiruokaa on macadamiapähkinät sekä rusinat. 

Pöllön lempilausahdus on: "Hetkinen, etsin tiedon!".